Regnskab i Aalborg

Få professionel hjælp til virksomhedsbalance og regnskab i Aalborg og omegn med KONTOR-SERVICE v/Irene Svensson

Professionelt regnskab i Aalborg

Vigtigheden ved regnskabet er at give et klart overblik over hvad der kommer ind af penge, og hvad der ryger ud af kassen. Det er nødvendigt at vide, om din virksomhed overhovedet kan betale sig. Med hjælp til regnskab i Aalborg fra Kontor-Service v/Irene Svensson, kan du holde styr på henholdsvis en resultatopgørelse og en balance.

Med et regnskab i Aalborg, får du et overblik, over hvilke værdier din virksomhed har igennem balancen, og gennem resultatopgørelsen får du overblikket over hvor stort overskuddet, eller underskuddet har været i det indeværende regnskabsår. 

Få styr på din virksomheds regnskab nu

Alle registrerede virksomheder har pligt til at føre et retvisende regnskab i Aalborg og i resten af DK. Dette gælder både små og store virksomheder. Dette er med til at hjælpe skattestyrelsen til at vide hvad de skal indkræve.

Som uddannet merkonom i regnskabsvæsen hjælper jeg alle aktieselskaber (A/S), anpartsselskaber (ApS) og erhvervsdrivende virksomheder (interessentskaber, enkeltmandsvirksomheder etc.)

Vi tilbyder dig regnskabsmæssig assistance inden for:

  • Udarbejdelse resultatopgørelse
  • Udarbejdelse balance
  • Udarbejdelse Årsregnskab

Vi tilbyder hjælp til regnskab i Aalborg og omegn! Ring nu

Hos Kontorservice v/Irene Svensson står vi klar til at samarbejde med dig, for at få dit regnskab til at stå skarpt til indlevering ved udløb af regnskabsåret. 

Her stræber vi om at du får et klart overblik over deres økonomi, og du er får et regnskab der giver dig indsigt i din virksomhed.

Vi er hos Kontorservice v/Irene Svensson lokeret i Aalborg Øst, hvor vi med glæde vil hjælpe med jeres Regnskab!

Benyt Kontor-Service: Effektivt regnskab til din virksomhed

Vil du vide mere?

Tag allerede nu dit første skridt mod professionel regnskab,  kontakt os i dag!